Klant aan het woord  |  17-9-2014


Matthijs Hoveijn, directeur/eigenaar van FabriekNL "Wij zien de ICT, en dus ook ICTeam, nu als een verlengstuk van onze dienstverlening".
FabriekNL is de bestemming voor liefhebbers van 20e eeuwse meubelkunst en designklassiekers. Onze showroom, studio en atelier zijn gevestigd in de voormalige 'Van Haren' schoenenfabriek in Waalwijk.

De collectie van FabriekNL is zowel breed als diep, van bekende ontwerpen tot zeldzame stukken. In het atelier worden verkochte meubels mogelijk gerestaureerd en vaak volledig nieuw gestoffeerd met stoffen van de bekende producenten.
Wij zaten al een tijd te denken om de ICT van ons bedrijf verder te professionaliseren. We hadden behoefte aan een betere oplossing voor onze E-mail en het centraliseren van de data. Een leverancier van glasvezeldiensten hebben ons ICTeam geadviseerd en, na vriendelijk geholpen te zijn aan de telefoon, hadden we al snel een afspraak voor een 1e inventarisatie. Het gesprek met Oskar Petersen verliep erg soepel en onze wensen werden goed begrepen. Dat bleek ook uit de offerte, deze was zeer professioneel en er stond alles in wat we hadden besproken.

We hebben nu een heel goed, snel en veilig systeem om onze bedrijfsdata op te slaan en te archiveren. Onze E-mail, adresboek en de agenda’s wordt gehost door ICTeam en dat geeft een veilig en geruststellend gevoel.

De technische kennis van ICTeam is uitstekend, ze zijn accuraat, snel en ook de bereikbaarheid is optimaal. We hebben zelfs afspraken kunnen maken voor buiten kantoortijden. Dit is nodig omdat wij veel zaken doen in de USA.
Wij zien de ICT, en dus ook ICTeam, nu als een verlengstuk van onze dienstverlening.
< Nieuwsoverzicht | Nieuwsarchief