ICTeam gaat verhuizen  |  15-9-2016


Aan Kofferen 34 in Sint Oedenrode wordt hard gewerkt aan ons nieuwe onderkomen dat we medio 2017 gaan betrekken.Aan Kofferen 34 in Sint Oedenrode wordt hard gewerkt aan ons nieuwe onderkomen. Medio 2017 gaan we onze moderne oplossingen en producten onderbrengen in een pand met een rijke historie. Een gebouw met grote architectuur historische waarde. Ons nieuwe pand stamt uit 1930 en was ooit het eerste kantoorgebouw van het bekende Ahrend. Een van de marktleiders in kantoorinrichting. 

Kofferen 34 kent een rijke historie waar we tijdens de renovatie steeds meer van ontdekken. Zoals een markante kluis in het hart van het gebouw en verborgen ramen achter muren. Het pand kent een zeldzaamheidswaarde omdat het een van de eerste panden was die symbool stond voor het nieuwe type kantoorgebouw in de jaren dertig. Niet voor niets loopt er een aanvraag tot monument. 

Met onze nieuwe huisvesting zijn we meer dan ooit klaar voor de toekomst. Ruime en lichte werkplekken, een trainingsruimte en een Apple museum maken het mogelijk meer klanten te ontvangen, informeren en inspireren. Voor het zover is, valt er nog veel werk te verzetten. Maar medio 2017 is het zover. We zullen u tijdig informeren. 
< Nieuwsoverzicht | Nieuwsarchief