contact

Apple Brabant

Steeds meer grote bedrijven, maar ook kleinere ondernemers maken gebruik van Mac. Dat is niet toevallig, want met een Mac heb je een krachtige en veelzijdige computer tot je beschikking die je kan helpen jouw werkzaamheden naar een nog hoger plan te tillen. Wil je zeker weten dat je er het maximale uithaalt? ICTeam is dé Apple specialist van Brabant.

 

Apple service specialist van Brabant

Ben je voor jouw Mac of andere Apple apparatuur op zoek naar een servicespecialist in Brabant? Onze experts staan graag voor je klaar. Zo kunnen we bij jou op locatie je nieuwe Apple computer aansluiten en instellen, maar ook bestaande Apple computers opschonen en/of updaten. Ook wanneer je problemen met het netwerk ondervindt, ben je bij ons aan het juiste adres. Door jouw netwerk te optimaliseren, kun je zonder enig haperen gebruikmaken van de systemen die je nodig hebt om jouw werkzaamheden uit te voeren.

De zekerheid van een altijd functionerend computernetwerk

ICTeam is gespecialiseerd in het bieden van professionele Apple ondersteuning in Brabant. Het is dan ook geen toeval dat wij door Apple Nederland als officiële businesspartner zijn aangewezen. Loopt jouw Mac vast? Is het netwerk traag? Of functioneert de software niet (meer) naar behoren? Er bestaat geen enkel probleem dat niet door ons kan worden opgelost. Een prettige gedachte, want als je zakelijk gebruikmaakt van een computernetwerk, heb je behoefte aan zekerheid.

 

Onze oplossingen

Wil je op elk moment op jouw automatisering kunnen rekenen en onderhouds- en reparatiekosten zo laag mogelijk houden? Dan kies je voor de ICTeam Strippenkaart. Heb je te maken met een storing, dan vangt de reparatie -afhankelijk van wat er is afgesproken- binnen 4, 8 of 16 uur aan. Behalve deze service kun je bij je Apple partner in Brabant op nog meer oplossingen rekenen, waaronder:

  • ICTeam Alert: voor beveiliging van je automatisering
  • Implementatie van Microsoft 365 op jouw Mac
  • Installatie van Apple apparatuur in jouw zakelijke omgeving
  • Projectadministratie.nl: voor het efficiënter en eenvoudiger maken van administratieve processen binnen jouw organisatie

 

Onafhankelijke en geautoriseerde serviceorganisatie

ICTeam is de Apple specialist in Brabant en een volledig onafhankelijke en geautoriseerde serviceorganisatie. Wij richten ons op zakelijke Mac gebruikers, of dit nu zzp’ers met een enkele werkplek of organisaties met maar liefst honderden iOS devices zijn. We bieden onze Apple ondersteuning in Brabant, maar ook daarbuiten aan.

Deze bedrijven vertrouwen op ICTeam

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ICTeam.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.