contact

Apple Breda

Een toenemend aantal bedrijven gebruikt Apple computers voor bedrijfsprocessen van de meest uiteenlopende aard. De apparaten staan bekend om hun duurzaamheid en gebruiksgemak. Wil je ze echter optimaal kunnen gebruiken, dan kies je voor ondersteunende diensten op het gebied van installatie en onderhoud door dé Apple specialist.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij zijn een officieel Apple Service Center en kunnen je van de beste adviezen en praktische ondersteuning voorzien. Wij kunnen jou onder andere helpen met:

  • het overstappen van PC-gebruik naar Macs
  • de integratie van Macs binnen je bedrijfsnetwerken
  • installatie en configuratie van je computers
  • het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden
  • het installeren van updates

Onze helpdeskmedewerkers staan graag voor jou klaar

Behalve het bovenstaande bieden wij als Apple specialist in Breda jou ook het voordeel van een helpdesk die altijd voor je klaarstaat. Is het netwerk de laatste tijd aanzienlijk trager geworden? Kun je bepaalde software niet meer naar behoren gebruiken? Of lopen een of meerdere Macs regelmatig vast? Dergelijke obstakels zijn voor jou als ondernemer frustrerend, omdat vertragingen tot een hogere werkdruk en soms direct tot verliesposten leiden. Onze helpdesk, waar enkel ervaren specialisten werkzaam zijn, helpen je met passende oplossingen verder. Indien nodig kunnen we met Teamviewer jouw Mac op afstand overnemen.

 

Overige oplossingen van jouw Apple specialist in Breda

Als Apple specialist in Breda bieden wij je een breed spectrum aan diensten aan. Zo kun je ook op ons rekenen wanneer je jouw Apple devices wilt laten repareren. Reparaties worden uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Ook periodiek systeembeheer nemen wij voor onze rekening. Zo blijven de systemen waarmee je werkt op een zo hoog mogelijk niveau functioneren en kun je zonder problemen werken. Storingen en dataverlies worden hiermee eveneens actief tegengegaan. Ook voor het laten maken van back-ups van bedrijfsdata binnen jouw computersysteem ben je bij ons aan het juiste adres.

 

De juiste partij voor beheer en consultancy

Het maakt voor ons als expert in Apple ondersteuning in Breda niet uit met welke Apple apparatuur je werkt. Of je nu een spiksplinternieuwe MacBook Pro of MacBook Air gebruikt of een of meerdere modellen in je bezit hebt die al wat ouder zijn, onze experts weten exact hoe ze hiermee om moeten gaan. De kennis van onze medewerkers wordt namelijk constant actueel gehouden. Wij kunnen alle werkzaamheden voor onze rekening nemen die door systeembeheerders worden uitgevoerd. Beheer en consultancy van jouw Apple producten is ons specialisme.

Deze bedrijven vertrouwen op ICTeam

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ICTeam.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.