apple-consultants-network

Apple Consultants Network

Iedereen kan zichzelf een Apple specialist te noemen. Als Apple jouw expertise ook bevestigd, is iets heel anders.

Wij zijn sinds de start opgenomen in het Apple Consultants Network, een netwerk van onafhankelijke Apple-specialisten. Het lidmaatschap onderstreept onze expertise met Apple-technologieën en opent nieuwe mogelijkheden voor ons. Het netwerk biedt exclusieve toegang tot waardevolle kennis en voorkennis, evenals communicatiekanalen naar relevante contactpersonen, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en eisen kunnen stellen aan Apple.

Het lidmaatschap geeft ons toegang tot exclusieve trainingssessies en materialen en stelt ons in staat om het hele jaar door deel te nemen aan verschillende evenementen, waar we de kans hebben om belangrijke Apple-vertegenwoordigers te ontmoeten. Dit stelt ons in staat om klantvereisten bij Apple te plaatsen, toegang te krijgen tot waardevolle kennis en vooraf informatie te ontvangen over aanstaande wijzigingen.

Dit betekent dat wij in staat zijn om ons voor te bereiden op de veranderingen en al weten hoe ermee om te gaan, terwijl anderen het nieuws nog maar net horen. Deze voorkennis geven we uiteraard door aan onze klanten. We zullen ze tijdig op veranderingen voorbereiden, helpen reageren en een nog hoger serviceniveau bieden.

Deze bedrijven vertrouwen al op ICTeam

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.