contact

Apple Den Bosch

Werk je voor jezelf of hev je een eigen bedrijf en loopt je regelmatig tegen vragen over en problemen met jouw Mac aan? Is jouw computer traag geworden? Doen er zich problemen met het netwerk of de server voor? Bestaat er te weinig opstart geheugen? Voor deze en tal van andere situaties ben je bij ICTeam, jouw Apple expert in Den Bosch, aan het juiste adres.

 

Dé Apple expert van Den Bosch die met je meedenkt

Wij helpen je graag om jouw Apple apparaten, maar ook het netwerk waarvan je gebruikmaakt, snel, schoon en veilig te houden. ICTeam weet hoe belangrijk het voor jou is om de juiste oplossingen voor je onderneming te implementeren. Onze diensten en oplossingen bieden wij dan ook geheel op maat voor jouw zakelijke behoeften aan. Ongeacht de grootte van je onderneming. Want of je nu alleen werkt of tientallen medewerkers heeft die gebruikmaken van Apple apparaten, ons doel is jou de tools te geven om jouw bedrijfsprocessen beter te laten verlopen.

Oplossingen waarvoor je bij ons terecht kunt

Als Apple expert in Den Bosch bieden wij een brede waaier aan diensten aan. Zo kun je ons onder andere in de arm nemen voor:

  • Reparaties van Apple devices, uitgevoerd door onze technische dienst
  • Implementatie van Microsoft 365 in je bedrijf
  • Een helpdesk van ervaren Apple specialisten die je vakkundig met de meest uiteenlopende problemen helpen
  • Uitvoering van periodiek systeembeheer
  • Back-up van de bedrijfsdata die in jouw computersysteem aanwezig zijn

ICTeam is jouw geautoriseerde Apple Service Provider in Den Bosch. Ook buiten de stad zijn we je graag van dienst door jou te ondersteunen waar nodig. Of je nu met de nieuwste Mac werkt of een model dat al ouder is, maakt daarbij voor ons geen verschil.

 

Wij zijn er voor ervaren en nieuwe gebruikers van Mac

Ook als je nog geen ervaring met Mac heeft en erover denkt hierop over te stappen, kunnen wij jou van dienst zijn. Als lid van de Apple Consultant Group is ICTeam niet alleen geautoriseerd om apparatuur in jouw zakelijke omgeving te installeren, maar ook om jou te adviseren wat betreft de aanschaf van Apple software en hardware. Bij aflevering kunnen we alles, inclusief drivers voor randapparatuur, voor je installeren en de nieuwe apparaten aan het bestaande netwerk koppelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer je hier gerust naar bij jouw Apple expert in Den Bosch.

Deze bedrijven vertrouwen op ICTeam

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ICTeam.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.