contact

Apple Eindhoven

Apple staat bekend om zijn design en duurzaamheid en computers van hoog gebruiksgemak, maar om het maximale uit je apparaat te (blijven) halen, is het verstandig om een betrouwbare partner voor technische ondersteuning bij installatie en onderhoud in de arm te nemen. ICTeam, dé Apple specialist, is je daar graag mee van dienst.

 

Aan het juiste adres voor een Apple expert in Eindhoven

Om je bedrijfsautomatisering soepel te laten draaien, kies je voor onze service, expertise en partnerschap. Wij zijn een officieel Apple Service Center en kunnen je van de beste adviezen voor jouw Apple software voorzien. Wij kunnen je onder andere ondersteunen met:

  • het opzetten van een bedrijfsnetwerk
  • onderhoudswerkzaamheden
  • het installeren van updates

Naast onze expertise in systeembeheer beschikken we over een helpdesk die je vlot en efficiënt helpt indien zich een probleem voordoet. Onze ervaren Apple specialisten in Eindhoven kunnen met Teamviewer op afstand jouw Mac overnemen om na te gaan waar het probleem door wordt veroorzaakt. Voor iedere situatie hebben we een passende oplossing.

Computerproblemen en kostenposten voorkomen

Wanneer je een dag niet productief kunt zijn, betekent dit in veel gevallen directe verliesposten. Zeker het langdurig uit de lucht zijn wegens computerproblemen is iets wat je te allen tijde wilt voorkomen. Periodiek onderhoud door onze Apple service in Eindhoven kan dit voorkomen. Mocht zich desondanks toch een probleem voordoen, dan staat wij uiteraard direct voor je klaar. Indien noodzakelijk kunnen we jouw computer(s) op locatie een upgrade geven, bijvoorbeeld door het plaatsen van een SSD-schrijf. Zo kan jouw Mac weer een tijd mee en hoef je jezelf geen zorgen te maken over de noodzaak van een nieuw exemplaar.

 

De zekerheid van een goed functionerend netwerk

ICTeam is jouw geautoriseerde Apple Service Provider in Eindhoven en omstreken. Graag nemen we je automatisering voor rekening en ondersteunen we je waar nodig. Het maakt daarbij niet uit of je over de nieuwste Mac beschikt of met een ouder model werkt, Ook voor jouw MacBook Pro of Air ben je bij ons, net als voor een iPhone of iPad, aan het juiste adres. Wij weten dat je de zekerheid van een goed functionerend netwerk nodig heeft voor jouw bedrijfsactiviteiten en zorgen ervoor dat je het maximale uit al je soft- én hardware kunt halen.

Deze bedrijven vertrouwen op ICTeam

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ICTeam.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.