contact

Apple Oss

De software en hardware van Apple geven jou en je bedrijf talrijke mogelijkheden om je werkzaamheden uit te voeren. Omdat Apple alles zelf ontwikkelt, is geïntegreerde ondersteuning van hoog niveau van belang. Wij bieden jou als Apple expert in Oss de ondersteuning en service die je nodig hebt.

 

Systeembeheer door jouw Apple expert in Oss

Zeker voor kleinere bedrijven is het financieel niet aantrekkelijk om een interne systeembeheerder in dienst te nemen. Echter heb je in dergelijke gevallen wel een alternatief nodig. Want wat doe je wanneer jouw server alsmaar trager wordt, back-ups niet meer goed lijken te verlopen of bepaalde apps niet naar behoren werken? Door je computersysteem middels periodiek onderhoud onder de loep te nemen, kun je veel problemen voorkomen. Ook de beveiliging kan in kaart worden gebracht. Deze diensten en meer vind je bij ICTeam onder één dak.

Apple Support

ICTeam is jouw betrouwbare partner voor Apple support in Oss. Wij zijn volledig geautoriseerd en werken onafhankelijk. Als Apple specialist draaien we onze hand voor geen enkele klus om. We staan dan ook klaar voor alle ondernemers; van eenmansbedrijven tot ondernemingen waarin gebruik wordt gemaakt van tientallen of wel honderden Macs. Onze experts realiseren zich hoe belangrijk het voor jou is om altijd optimaal productief te kunnen zijn. Onderhoud kan je dan ook veel problemen besparen. Loop je toch ergens tegenaan? Onze professionele Apple Support staat voor je klaar.

 

Ondersteuning voor de startende Mac gebruikers

Als Apple expert in Oss bieden wij een brede waaier aan diensten aan. Niet alleen aan de ondernemers die reeds gebruikmaken van Apple, maar ook aan degenen die dit overwegen. Want als je jouw nieuwe Mac op kantoor eenmaal hebt uitgepakt, waar moet je dan beginnen? Onze experts kunnen voor jou de software en de hardware installeren en ervoor zorgen dat alle bestaande data veilig wordt overgezet. Ook voor de randapparatuur dragen we zorg.

 

Proactief beheer, hulp bij problemen en onafhankelijk advies

Als dé partij voor Apple in Oss zien we het als onze taak om organisaties te helpen het maximale uit hun Apple software en hardware te halen. Ongeacht het specifieke onderwerp bieden wij jou graag adviezen op maat. Ook bieden wij doeltreffende oplossingen op het gebied van:

  • Beveiliging van jouw Apple apparatuur
  • De implementatie van Microsoft 365
  • Projectadministratie.nl als interessant middel op het gebied van bedrijfsautomatisering

Bekijk voor meer informatie onze oplossingenpagina of neem gerust contact op.

Deze bedrijven vertrouwen op ICTeam

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ICTeam.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.