Aan het werk bij New. Brand Activators.

“ICTeam is een partij die je direct een vertrouwd gevoel geeft en borgt dat wij altijd ready-to-rock zijn”

Vandaag zijn wij aan het werk bij New Brand Activators (hierna te noemen NEW) in Veghel. Een reclamebureau en productiebedrijf dat sinds 2015 merkconcepten en merkactivaties ontwikkelt en uitrolt. NEW heeft veel ervaring in retail en een specialisatie in food. Met een eigen inpandige foto- en videostudio maken ze Champions League-content. Enkele merken waar zij voor werken zijn Sligro, SPAR, Spare Rib Express, COOP supermarkten en Bavaria. Maar ook KIA, TUI, Mars en Univé maken graag gebruik van de diensten van NEW.

aan-het-werk-bij-new-brand-activators

Voor activatie- en onboardingcampagnes maakt NEW gebruik van de tool PimpYours. Hiermee kunnen producten en geschenken worden gepersonaliseerd vanaf een oplage van één stuks. Dat is voor B2B redelijk uniek. De producten kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een unieke foto.

Operationeel directeur Hennie Bouwe is Apple-gebruiker van het eerste uur. De relatie met ICTeam reikt dan ook ver en toen hij 2,5 jaar geleden de stap maakte naar New Brand Activators was het introduceren van ICTeam een van zijn eerste wapenfeiten.

New werkt al jaren nauw samen met Sligro, marktleider in het leveren van food- en non-foodartikelen aan de foodprofessionals. Toen de interne studio van Sligro werd overgenomen door NEW heeft ICTeam de gehele dataovergang en migratie begeleid. En omdat Sligro beursgenoteerd is diende dit, met inachtneming van alle security- en privacyregels, zeer zorgvuldig te worden uitgevoerd. Voor ICTeam een vanzelfsprekendheid.

aan-het-werk-bij-new-brand-activators

Hennie houdt niet van een mix van pc’s en Macs. Daarom werken nu alle 35 mensen met Apple. Snel, stabiel en supergebruiksvriendelijk zodat een maximale performance kan worden geleverd om opdrachtgevers te voorzien in hun behoeftes. Dat moet ook wel want foto- en videobestanden zijn ‘zware’ bestanden die veel van een computer vragen. Alle bestanden en projecten worden veilig bewaard op een Synology Rackstation met maar liefst 90 terabytes aan opslagcapaciteit. De mappen en bestanden worden dagelijks naar twee remote servers geback-upt en gecontroleerd. Zo kan er altijd zonder zorgen gewerkt worden.

“Ralf is als een onzichtbare ninja die er op het moment dat het nodig is staat. ICTeam is een partij die je direct een vertrouwd gevoel geeft en borgt dat wij altijd ready-to-rock zijn”

aan-het-werk-bij-new-brand-activators

Met de integratie van Jamf Pro was NEW de eerste relatie van ICTeam die voor de complete MDM-oplossing koos. Met Jamf Pro worden er naadloos nieuwe apps en technologie aangeboden en geïmplementeerd, zonder dat de eindgebruiker iets hoeft te doen. Dit werkt perfect. Lees hier meer over Jamf. Omdat wij al vroeg in onze samenwerking met Jamf Pro zijn begonnen, liep tijdens corona alles vlekkeloos door. Werken op afstand was in no time en veilig geregeld.

aan-het-werk-bij-new-brand-activators

Ralf komt al vanaf het begin twee keer per maand voor onderhoud van de Macs, het netwerk, de bestandsserver en Jamf Pro. Ook de Macs van PimpYours nemen wij om de week mee in het onderhoud. Het is aan ICTeam om de lasten van techniek om te buigen naar lusten voor de opdrachtgever. “Ralf is als een onzichtbare ninja die er op het moment dat het nodig is staat. ICTeam is een partij die je direct een vertrouwd gevoel geeft en borgt dat wij altijd ready-to-rock zijn”, aldus Hennie.

Wij kijken ernaar uit om met veel plezier de volledige ontzorging en ondersteuning van New Brand Activators voort te kunnen zetten.

Meer lezen over New. Brand. Activators?

Ga hier naar de website.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.