Onze afdelingen en kassa’s draaien geheel op iPads.

“De keuze voor ICTeam is dus de juiste gebleken en geeft ons voor nu en in de toekomst een stuk zekerheid voor vernieuwing, ondersteuning en ontwikkeling.”

Met 254 winkels in Nederland is PLUS bij heel veel mensen bekent. PLUS Engelbert zit in ‘s-Hertogenbosch op de Dien van Hemertstraat 1. Samen met mijn vrouw Angelique runnen wij deze PLUS als zelfstandig ondernemer sinds 2003. Met 45 personeelsleden is dit een hele klus waarbij bijna de gehele automatisering overkoepelend door PLUS verzorgt wordt.

Toch wilde PLUS Engelbert verder automatiseren en dan liefst op de Mac. Ik ben namelijk een Apple Freak van het 1e uur en ik ben gaan zoeken op internet naar een advies bedrijf wat mij kon ondersteunen bij deze extra automatisering op de Mac. In Google stond de site van ICTeam bovenaan en dat leek mij ook gelijk de beste keus. Na een telefoontje had ik al snel Oskar Petersen aan tafel zitten om mij een uur aan te horen en samen hebben we een plan opgezet om de diverse formulieren geheel te automatiseren.

Nu draaien de afdelingen vleeswaren/kaas, brood, groente en de kassa’s op iPads wat voor de jonge werknemers van PLUS Engelbert een stuk werkplezier geeft. In FileMaker heeft ICTeam de diverse formulieren digitaal gemaakt en bij afwijkende waarden worden er berichten naar het management verzonden of krijgt de gebruiker instructies.

Het FileMaker systeem was nog geen 2 maanden in gebruik toen we controle kregen van de Houwers groep. Door de perfecte automatisering konden wij per direct de juiste rapportages aan Houwersgroep overleggen en hun enthousiasme heeft ons doen besluiten deze automatisering nog verder uit te breiden en uit te rollen.  De keuze voor ICTeam is dus de juiste gebleken en geeft ons voor nu en in de toekomst een stuk zekerheid voor vernieuwing, ondersteuning en ontwikkeling.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.