Positief onzichtbaar. Vandaag kan het wel.

“Door het preventieve onderhoud die ICTeam uitvoert, krijgen wij rust en stabiliteit. Ze zijn beleefd en positief onzichtbaar, dit ervaren wij als zeer prettig.”

Today is Canday is een toonaangevend creatief bureau waar ICTeam al 6 jaar mee samenwerkt. Dit creatieve bureau die sinds 2013 bestaan, werken vanuit het DNA ‘Vandaag kan het wel’. In gesprek met oprichter John Lommers komen wij er samen achter hoe belangrijk het is om (technisch) te blijven innoveren. Als creatief bureau, maar ook als IT-partij.

Today is Canday onderscheid zich doordat ze een duidelijk beeld hebben waar de creatieve industrie naartoe beweegt. Deze nieuwsgierigheid gecombineerd met durven en verrassen zorgt voor geweldige campagnes. Deze campagnes worden bedacht en gemaakt op de Mac, welke wij sinds 2015 mogen leveren en onderhouden.

John Lommers, die zichzelf op Apple-gebied als ‘giga nerd’ bestempeld, heeft in de afgelopen jaren al vele soorten Macs gebruikt. In 1998 is John in zijn eerdere bedrijf begonnen met het gebruik van Apple. Dit in combinatie met een Windows-server en ‘kloon’ Macs als de UMAX SuperMac. Nu werkt Canday volledig op de laatste Apple-apparatuur.

positief-onzichtbaar-vandaag-kan-het-wel

“Ze zijn beleefd en positief onzichtbaar, dit ervaren wij als zeer prettig.”

Alle projecten en campagnes worden veilig bewaard op een Synology server. Deze staat zowel op het kantoor in Heeswijk-Dinther als op het kantoor in Amsterdam. Ralf Deuze, de Service Engineer die Today is Canday ondersteunt zegt hierover:

“Ze kunnen op twee locaties lokaal werken, real-time is alle informatie gespiegeld. Hierdoor kan iedereen makkelijk samenwerken op creatief vlak, buiten Microsoft 365 om. Alles staat in de cloud, grote bestanden staan ook lokaal, zodat ze sneller kunnen werken.

Wij hebben ook een koppeling gemaakt met Gripp. Als ze een nieuw project aanmaken voor klant X, wordt deze automatisch op de server gezet met een bepaalde structuur. Door de mega snelle 10-Gigabit aansluiting op beide locaties is er een optimale snelheid. Hierdoor is het netwerk de minder beperkende factor geworden”.

Today is Canday werkt samen in Microsoft 365, waarbij alle gegevens gekoppeld zijn met de server en de applicaties op de Macs. Maandelijks komt ICTeam langs voor onderhoud en om te sparren om workflows te verbeteren.

“Door het preventieve onderhoud die ICTeam uitvoert, krijgen wij rust en stabiliteit. Ze zijn beleefd en positief onzichtbaar, dit ervaren wij als zeer prettig.”

Samen groeien, kansen zien en kansen pakken. Wij kijken met veel plezier uit naar de volgende afspraak!

Wilt u vrijblijvend een gesprek om de groeimogelijkheden op IT-gebied voor uw bedrijf te bespreken? Stuur een e-mail naar info@icteam.nl of bel ons op 0413-479043

Meer lezen over Canday?

Ga hier naar de website.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.