Mobile Device Management (Jamf)

Dé complete Apple-beheeroplossing. Ontworpen om apparaatbeheer voor u te automatiseren.


U heeft de taak gekregen om 10 nieuwe Macs in te stellen voor uw collega’s. Hoe pakt u dit aan? Dit was lange tijd een handmatig proces. U ontvangt een nieuwe Mac, u zet deze aan en daarna heeft u waarschijnlijk een halve dag besteed aan het instellen, installeren van apps en zorgen dat alles werkt zoals u wilt. Gelukkig heeft de tijd niet stil gestaan en is Jamf geboren. Met dit MDM-beheersysteem kunt u naadloos nieuwe apps en technologie aanbieden en implementeren voor uw werknemers, zonder dat de eindgebruiker iets hoeft te doen.


Jamf biedt diverse MDM-oplossingen aan, waarvan twee peilers: Jamf Pro en Jamf Now. Wij leggen uit wat de voordelen zijn. Dit maakt het voor u makkelijker om te beslissen welke MDM past bij uw huidige behoeften en de behoeften in de toekomst, rekening houdend met de groei van uw bedrijf.

Jamf Pro

Jamf Pro is ongetwijfeld de nummer 1 van alle bekende Apple MDM’s. Met Jamf Pro beheren wij eenvoudig alle Macs en iOS-apparaten in uw omgeving. Jamf Pro zit boordevol functies waarvan u kunt profiteren en functies die u misschien nooit zult gebruiken. De meeste organisaties zullen misschien nooit elke functie gebruiken, maar het is goed om te weten dat bijna alles mogelijk is.

Jamf Pro doet heel veel dingen goed. Vlekkeloos uitrollen van nieuwe Apple-apparatuur, apparaatbeheer en geweldige onderhoudsfuncties. Jamf Pro kan worden gebruikt om meerdere machines over de hele wereld te beheren. Het is behoorlijk krachtig om met één druk op de knop een reeks apps op alle apparaten van uw medewerkers te implementeren.

Één van de beste eigenschappen van Jamf Pro is de ondersteuning. Apple brengt eenmaal per jaar belangrijke software-upgrades uit. Telkens wanneer een nieuwe versie van macOS of iOS wordt aangekondigd, gaat Jamf aan de slag om de nieuwe software te testen met hun eigen systemen om ervoor te zorgen dat alle apparaten in uw vloot normaal blijven functioneren zodra die apparaten zijn geüpgraded.

Jamf Now

Wilt u een MDM-oplossing voor een beperkt aantal apparaten en heeft u niet de uitgebreide functionaliteit nodig, kies dan voor Jamf Now. Met elke versie van Jamf Now kunt u krachtige blauwdrukken maken die op een Mac- of iOS-apparaat worden geïnstalleerd.

Jamf Now is bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven. Een groot nadeel is dat het alle scriptfuncties mist die je met JAMF Pro krijgt. U kunt ook geen basisfuncties uitvoeren, zoals beheerde Admin-gebruikersaccounts wijzigen of toegang tot printers instellen. Beveiligings- en beheerinstellingen zijn ook beperkt maar efficiënt.

Jamf Now is een geweldige MDM-oplossing voor mobiele apparaten, maar het ontbreekt aan ondersteuning voor de Mac buiten de basisbediening. Over het algemeen is het een geweldige tool voor organisaties met een laag aantal apparaten die gewoon het gemak willen hebben om apparaten te beheren zonder de hoofdpijn die ermee gepaard gaat.

De juiste keuze

Het kiezen van de juiste Mobile Device Manager is vanaf het begin belangrijk. Naarmate u blijft groeien, wordt het steeds moeilijker om alle apparaten in uw omgeving bij te houden. Jamf is bedoeld voor voortdurende groei en schaalbaarheid.

We willen dat u de beste en weloverwogen beslissing neemt. Als partner van Jamf kunnen wij u uiteraard voorzien van de juiste adviezen en/of een demo voor u verzorgen. Dus wilt u meer weten over hoe Jamf uw bedrijf fundamenteel kan verbeteren, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.Stel uw vraag aan ICTeam


Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Serienummer:
Probleem/vraag: