Mac at Work

mac-at-work

Altijd en overal productief. 

Mac, iPad, iPhone en Apple Watch werken naadloos samen.  

Begin aan een project op jouw iPad in de trein en maak het thuis af achter je Mac. Gebruik AirDrop om draadloos bestanden, video’s of foto’s te versturen. Krijg direct toegang tot jouw Mac door Auto unlock met je Apple Watch. En scan documenten in met jouw iPhone- of iPad-camera met de Continuity Camera die direct zichtbaar zijn op jouw Mac.  

 

switch-vandaag-nog-naar-mac
mac-at-work

Het perfecte paar.

Als je al een iPhone hebt, voelt Mac vertrouwd vanaf het moment dat je ’m aanzet. Ze zijn ontworpen om samen te werken. Maak foto’s met jouw iPhone en ze verschijnen direct op ke Mac. Kopieer en plak je teksten van het ene naar het andere device. En nog veel meer. 

Op volle kracht aan de slag.

Mac maakt het makkelijk om jouw beste werk te leveren. Jouw favoriete apps, zoals Microsoft 365 en Adobe Creative Cloud, werken soepel en naadloos. Precies zoals je gewend bent. 

 

mac-at-work
mac-at-work

Eenvoud van Mac voor IT

Wij hebben alles onder controle met Apple Business Manager. 

Met Apple Business Manager kunnen wij handmatig een iPhone, iPad, Mac of Apple TV implementeren binnen jouw organisatie. ICTeam kan eenvoudig apps beheren en medewerkers op afstand ondersteunen. Voor vragen neem contact met ons op.

 

De kracht van Appledevices voor jouw organisatie.

Mac

Kies je superkracht.

Met de superkracht van de Apple M-chips biedt Mac ongelofelijke prestaties en oneindige mogelijkheden. Ook geniet je van briljante displays, professionele poorten en supersnelle SSD-opslag.

iPad  

iPad. Ongelofelijk veelzijdig. Oneindig veel mogelijkheden. 

iPad is zo veelzijdig dat je er echt alle kanten mee op kunt. Het is je digitale notitieblok, virtuele klaslokaal, mobiele kantoor, fotostudio, gameconsole en persoonlijke bioscoop. Wat je ook wilt gaan doen, met iPad wordt het allemaal even leuk en gemakkelijk. Welke iPad je ook kiest. 

iPhone 

Pure Pro-power. 

Dankzij de razend snelle A15 Bionic-chip met 5-core GPU geniet je van ongelooflijke grafische prestaties. En met de langste batterijduur ooit in een iPhone ga je nog langer door.  

Apple Watch  

Blijf ook onderweg op de hoogte. 

Bellen, belangrijke mails beantwoorden of berichten versturen. Jouw favoriete muziek, audioboeken en podcasts streamen. Je doet ’t allemaal vanaf uw pols. Met mobiel internet op jouw Apple Watch kan je ook zonder telefoon de deur uit.  

Benieuwd naar welke Apple-devices op jouw wensen aansluit?

Bel ons op (0413) 47 90 43 of stuur een e-mail naar info@icteam.nl