producten-installatie-copy

Jamf

producten-installatie-copy

Jamf

Je hebt de taak gekregen om 10 nieuwe Macs in te stellen voor jouw collega’s. Hoe pak je dit aan? Je ontvangt een nieuwe Mac, je zet deze aan en daarna besteed je een halve dag  aan het installeren van apps en zorgen dat alles werkt. Gelukkig heeft de tijd niet stil gestaan en is Jamf geboren.

Jamf biedt diverse MDM-oplossingen aan, waarvan twee peilers: Jamf Pro en Jamf Now. Wij leggen uit wat de voordelen zijn. Dit maakt het voor jou makkelijker om te beslissen welke MDM past bij je huidige behoeften en de behoeften in de toekomst, rekening houdend met de groei van jouw bedrijf.

Jamf Pro

Jamf Pro is ongetwijfeld de nummer 1 van alle bekende Apple MDM’s. Met Jamf Pro beheren wij eenvoudig alle Macs en iOS-apparaten in jouw omgeving. Jamf Pro zit boordevol functies waarvan je kan profiteren en functies die je misschien nooit zult gebruiken. De meeste organisaties zullen misschien nooit elke functie gebruiken, maar het is goed om te weten dat bijna alles mogelijk is.

Jamf Pro doet heel veel dingen goed. Vlekkeloos uitrollen van nieuwe Apple-apparatuur, apparaatbeheer en geweldige onderhoudsfuncties. Jamf Pro kan worden gebruikt om meerdere machines over de hele wereld te beheren. Het is behoorlijk krachtig om met één druk op de knop een reeks apps op alle apparaten van jouw medewerkers te implementeren.

Één van de beste eigenschappen van Jamf Pro is de ondersteuning. Apple brengt eenmaal per jaar belangrijke software-upgrades uit. Telkens wanneer een nieuwe versie van macOS of iOS wordt aangekondigd, gaat Jamf aan de slag om de nieuwe software te testen met hun eigen systemen om ervoor te zorgen dat alle apparaten in jouw vloot normaal blijven functioneren zodra die apparaten zijn geüpgraded.

Jamf Now

Wilt u een MDM-oplossing voor een beperkt aantal apparaten en heb je niet de uitgebreide functionaliteit nodig, kies dan voor Jamf Now. Met elke versie van Jamf Now kan je krachtige blauwdrukken maken die op een Mac- of iOS-apparaat worden geïnstalleerd.

Jamf Now is bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven. Een groot nadeel is dat het alle scriptfuncties mist die je met JAMF Pro krijgt. Je kan ook geen basisfuncties uitvoeren, zoals beheerde Admin-gebruikersaccounts wijzigen of toegang tot printers instellen. Beveiligings- en beheerinstellingen zijn ook beperkt maar efficiënt.

Jamf Now is een geweldige MDM-oplossing voor mobiele apparaten, maar het ontbreekt aan ondersteuning voor de Mac buiten de basisbediening. Over het algemeen is het een geweldige tool voor organisaties met een laag aantal apparaten die gewoon het gemak willen hebben om apparaten te beheren zonder de hoofdpijn die ermee gepaard gaat.

De juiste keuze

Het kiezen van de juiste Mobile Device Manager is vanaf het begin belangrijk. Naarmate je blijft groeien, wordt het steeds moeilijker om alle apparaten in jouw omgeving bij te houden. Jamf is bedoeld voor voortdurende groei en schaalbaarheid.

We willen dat jij de beste en weloverwogen beslissing neemt. Als Gold partner van Jamf kunnen wij jou uiteraard voorzien van de juiste adviezen en/of een demo voor jou verzorgen. Dus wil je meer weten over hoe Jamf jouw bedrijf fundamenteel kan verbeteren, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Meer weten over Jamf of wil je een Demonstratie?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.