strippenkaart

Strippenkaart

strippenkaart

Strippenkaart

Als je zakelijk gebruik maakt van een computernetwerk, zoek je zekerheid. Laat jouw systeembeheer over aan de experts van ICTeam en je houdt onvoorziene kosten in de hand met de ICTeam Strippenkaart.

Als je zakelijk gebruik maakt van een computernetwerk, zoek je zekerheid. De zekerheid dat jouw automatisering je niet in de steek laat en zekerheid op het gebied van onderhouds- en reparatiekosten. In het laatste geval zijn er twee uitstekende opties: je laat jouw systeembeheer over aan de experts van ICTeam en je houdt onvoorziene kosten in de hand met de ICTeam Strippenkaart.

Beschik je over een strippenkaart, dan beschikt je over de beste service. De kaart is een combinatie van arbeidsloon, voorrijkosten en response van 16, 8 of 4 kantooruren. Ideaal als je niet kunt wachten op de volgende afspraak voor systeembeheer.

Zou je bijvoorbeeld te maken hebben met een storing, dan vangt de reparatie aan binnen de afgesproken 16, 8 of 4 uur. Bovendien heeft de kaart geen einddatum. Je bent dus altijd verzekerd van ondersteuning, zowel op locatie als telefonisch, tegen een messcherp tarief.

Bestellen? Bel met 0413 – 479 043.

Enthousiast geworden?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Oskar
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.