Switch vandaag nog naar Mac

switch-vandaag-nog-naar-mac
switch-vandaag-nog-naar-mac

Zet de stap naar Mac

Mac-modellen zijn er in alle soorten en maten, voor iedereen is er wel een perfecte match. Of je nu veel reist, de hele dag aan een bureau zit of werkt met documenten, video’s of code, er is altijd een Mac-model dat bij jouw behoeften past.

Mac bevat veel apps die nodig zijn voor alledaagse taken als het versturen van e-mail en berichten, en het beheren van planningen en vergaderingen. Daarnaast ondersteunt Mac onder andere Microsoft Exchange, Outlook en Google Workspace.

Werk slimmer met je favoriete apps.

Mac is gemakkelijk en intuïtief om mee te werken. Alle (zakelijke) apps die je nodig hebt, draaien moeiteloos op Mac. Van Microsoft 365 en Google Workspace tot Teams en Excel. Je kunt dus niet alleen werken met de standaard Apple apps maar ook met je favoriete apps die je al kent.

Je kunt dus altijd, online of offline, alleen of samen met anderen in realtime, werken op een Apple device.

Bij ICTeam kan je terecht voor onafhankelijk advies, zodat je de beste Mac hebt die op jouw behoeften aansluit. Wij komen de Mac bij jou installeren en zorgen ervoor dat alles met elkaar is gekoppeld. Met ICTeam Alert Premium ben je ook nog eens voorzien van de beste Mac-beveiliging.

Benieuwd naar welk Mac-device op je wensen aansluit?

Bel ons op (0413) 47 90 43 of stuur een e-mail naar info@icteam.nl

 

switch-vandaag-nog-naar-mac